Welcome to our website !

Bu Yaz Ne Yapmalı?

By 09:23 , , ,

         
Temmuz ayı geldi çattı.Sıcaklığın gün geçtikçe hissettirdiği bu aylarda sanki yeni bir başlangıç yapma hissi geliyormuş gibi hissediyorum nedense.Bu "yeni başlangıç" dediğim şeyi çok büyük bir olay olarak algılamayın.Yazı iple çekmemin ,hadi bir an önce yaz gelsin dememin sebebi yeni filmler,yeni kitaplar,yeni çıkan albümler,yeni kıyafetler :)

Ne Okumalı?
                     
Elveda Haziran-Sarah Jio:

Böğürtlen Kışı'nın unutulmaz yazarı Sarah Jio'nun diğer kitaplarını aratmayacak kitabı Elveda Haziran ne kadar imkansız görünse de çıkış yollarının aslında çok yakınımızda olduğunu gösteren ve bitirdiğinizde yüzünüzde tebessüm yaratacak bir kitap.

"June Andersen, her akşam yatmadan önce teyzesinin ona ve kız kardeşine okuduğu bu masalla büyümüştür. Ancak zaman acımasızdır ve maalesef hayat, çocukluklarındaki o masumiyeti yok etmiştir. Artık güçlü bir kadın olarak tek başına yol alan June, yıllardır yüzünü görmediği teyzesinin ölüm haberiyle çocukluğunu geçirdiği Mavi Kuş Kitabevi'ne yeniden adımını atacaktır. Hatıralarını süsleyen bu masal diyarı June'un içindeki karanlıklara ışık tutarken, June kendini yeniden keşfedecektir."






Ne İzlemeli?


Ye,Dua et,Sev-Elizabeth Gilbert

Aslında yeni çıkan kitaplardan ve filmlerden birisi değil ama bana göre yazın izlenmesi gereken filmlerden biri.Aynı zamanda kitabının da okunmasında fayda var.Kesinlikle harika bir tarzla anlatmış Elizabeth Gilbert.Öyle ki sanki insan kendini karakterin yerine koyup orada geziyormuş gibi hissediyor.Ve filmi izlerken hiç sıkılmayacağınıza eminim.

"Saat sabahın üçüdür ve Elizabeth Gilbert banyonun taşları üzerinde hıçkırarak ağlamaktadır. O, otuzlu yaşlarındadır ve bir kocası, bir evi vardır. Kocasıyla bebek sahibi olmaya çalışmaktadırlar ve o bunu istemediğinin farkına varır. Acı verici bir boşanma süreci ve hemen sonrasında tutkulu bir aşk yaşar. İçindeki boşluğu doldurmanın peşine düştüğü bir yolculuğa çıkarak haz, dinsel inanç ve dengenin arayışına girer. Roma’da yakışıklı bir İtalyan’dan İtalyanca öğrenecek, on beş kilo alacaktır; Hindistan’da ruhunu aydınlatacak ve kendini Tanrı’ya adayacaktır ve Endonezya’nın Bali Adası’nda dişleri olmayan bir şifacıdan huzurun yeni bir tanımını öğrenecektir. Mutluluk yavaş yavaş onu sarmalamaktadır."

Ne Dinlemeli?

Michael Jackson-Number Ones

Müzik dünyasının en çok konuşulan ve bir o kadar da etkileyici,ilham verici süperstarı Michael Jackson'ın 1979 yılında başladığı kariyerinin en iyi solo parçaları "Number Ones" albümünde yer alıyor.Albümde 18 tane birbirinden güzel şarkılar yer alıyor.Aynı zamanda R.Kelly bestesi olan "One More Chance" şarkısı albümün en favorilerinden.






Ne Giyilmeli?
Mango

Her yaz mutlaka gezilmesi ve göz atılması gereken mağazalardan biri benim için.Alışverişi pek seven biri değilim ama Mangodayken resmen bir alışveriş çılgını olabiliyorum.Mango'da bu yaz soft renkler hakim.Geçen yaz biraz daha renkli olduğu gibi bu yaz tam tersi tercih edilmiş ve başarılı da olunmuş.Özellikle mangodaki kimonolar favorim.Göz atmanızda fayda var:  http://shop.mango.com/TR/kad%C4%B1n











You Might Also Like

6 yorum

  1. Merhaba canım bloğun hayırlı olsun:-)takip listeme ekledim seni güzel şeyler paylaşmışsin gerçekten:-)beni takip edersen çok mutlu olurum:-)
    http://www.fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ben de takip ettim seni :)

      Sil
  2. yeni blogun hayırlı olsun çok iç açıcı bir dizayn olmuş postların devamını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim beğenmene sevindim :)

      Sil
  3. güzewl bir blogunuz var bende beklerim :)

    YanıtlaSil